Prijzen

2 t/m 4 lagen taart

  1. Misschien wil je taart voor 15 personen of meer, of vind je een ‘lagen' taart gewoon heel mooi. Twee lagen begint bij 18 personen, dan staat er een 15 cm en een 20 cm taart op elkaar. Een 2 lagen taart begint bij € 99 euro, dat is € 5,50 x 18 personen. Een twee lagen taart kan met of zonder topper´ bovenop, hieronder wat voorbeelden.

  2. Natuurlijk kan het altijd nog indrukwekkender, wanneer de taart voor 36 personen of meer is kunnen het 3 lagen zijn. Een 3 lagen taart begint dus bij (36 x € 5,50=) € 198. Hieronder wat voorbeelden:

  3. En uiteraard kan het nog groter. Vanaf 60 personen kun je een 4 lagen taart hebben. Zo'n taart is vanaf € 330,- En mocht je nu graag een lagen taart willen maar niet zoveel gasten uitgenodigd hebben kun je er altijd voor kiezen een ‘dummie' taartlaag in de taart te verwerken. Dit is een piepschuim taartschijf die aan de buitenkant hetzelfde opgemaakt word als de rest van de taart, niemand zal zien dat de taart niet helemaal eetbaar is. Het gaat meestal om de bovenste laag/lagen die als dummie gemaakt worden, dit heeft een leuk voordeel, de bovenkant van de taart waarop de mooiste versiering en/of topper is aangebracht kan bewaard worden. Hieronder wat voorbeelden: